تبلیغات
korea-traffic - ویزای ایران | ویزای توریستی ایران | ویزای تجاری ایران



برای اخذ رواید ایران میتوانید در انواع زیر اقدام کنید:

روادید توریستی ایران | روادید تجاری ایران | روادید فرودگاهی ایران | روادید بلند مدت ایران | روادید چند بار ورود ایران | اخذ روادید ایران برای اتباع افغانی


شرایط اخذ ویزای ایران:

شما به عنوان میزبان میتوانید به بخش روادید وزارت امور خارجه مراجعه کرده و برای ثبت نام ویزای ایران و اخذ روادید ایران اقدام کنید اما در نظر داشته باشید که اگر توسط یکی از آژانسهای مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا باشند اقدام کنید، زمان دریافت ویزا برای میهمانتان کوتاه تر خواهد بود.

آژانس های مسافرتی دعوتنامه ای برای شخص دعوت شونده ( میهمان ) صادر میکنند که در صورت موافقت بخش روادید وزارت امور خارجه ایران، شماره تایید به آژانس مسافرتی اعلام گردیده و میهمان میتواند با مراجعه به کنسولگری ایرانو ارائه کد تایید ویزای ایران، ویزای توریستی ایران و یا ویزای تجاری ایران خود را دریافت نماید.

مدت زمان ارائه شماره تایید ویزا ( کانفرمیشن نامبر یا رفرنس نامبر ) از طرف وزارت امور خارجه، بین 7 الی 10 روز کاری زمانبری خواهد داشت که در حالت درخواست ویزای فوری این زمان به 3 الی 4 روز کاهش می یابد.

اعتبار ویزای ایران 3 ماه می باشد که با این نوع ویزا، مسافرین و میهمانان می تواند به مدت 30 روز در کشور ایران اقامت داشته باشند.

در صورتی که مسافرین و میهمانان تمایل داشته باشند که مدت بیشتر از 30 روز در ایران اقامت داشته باشند، باید به بخش روادید وزارت امور خارجه مراجعه کرده و مدت اقامت خود را به 60 روز افزایش دهند.

توجه داشته باشید که دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور و یا عدم صدور روادید اتباع خارجی مختار است.

اقامت بیش از مدت تعیین شده در روادید کشور ایران، خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران میباشد.

دارندگان روادید پس از ورود به خاک کشور ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات این کشور خواهند بود.

محل اخذ ویزای ایران باید توسط شخص دعوت شونده ( میهمان ) مشخص شود.



[ پنجشنبه 13 اسفند 1394 ] [ 11:02 ب.ظ ] [ سعید امیدی ]

[ نظرات() ]